NO-DO

El Josep Antoni Duran i Lleida, la Dolors Nadal i el Daniel Sirera asseguts enmig d’una munió de fidels en defensa de la família tradicional, grups familiars amb nombrosos fills, estètica uniforme, joves agenollats, discursos retrògrads, mots reiteratius: matrimoni, un home, una dona i fills, generar descendència, família de tota la vida, millor viure que ser avortat, casar-se en vocació de permanència. Crits d’assassins cap a membres de Maulets que protestaven per l’acte, les declaracions de la Dolors Nadal: “Educació per a la ciutadania serà una de les primeres lleis que nosaltres derogarem només arribar al govern, considerem que és un adoctrinament que vulnera la Constitució, vulnera els drets bàsics i les voluntats de les famílies, i avui estic aquí, justament per això, per defensar aquests valors i les llibertats del pares”.

El telenotícies d’aquest diumenge m’ha transportat en el temps, i si no arriba a ser perquè les imatges no eren en blanc i negre, m’hauria pensat que estava veient un d’aquells documentals del NO-DO, perquè a banda del color, no hi havia cap altra diferència.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: NO-DO

  1. Elrohir diu:

    Jo crec que hauriem de retrocedir encara més en el temps: Gent demanar poder “assassinar” criatures lliure i “gratuïtament”, gent intentant impedir que un grup que s’ha reunit per discutir de forma pacífica i democràtica un tema que els preocupa pugui accedir al recinte, o interferint directament sobre l’escenari mostrant pancartes que els poden resultar clarament insultants.

    Em recordava tot això als videos propagandístics de Hitler, o millor, de Stalin (per que són d’esquerres … no?). La diferència és que aquesta vegada han inclòs els homosexuals.

    La societat, pel que es veu, en els dos bàndols, hem progressat molt.

Els comentaris estan tancats.